VIDEO - 'Wartawan' pasca banjir tayang 'aset wanita' dikecam netizen


Netizen dedah wartawan pasca banjir tayang 'aset wanita' semasa buat liputan pasca banjir. 

Tular video seorang wanita yang didakwa 'wartawan' yang membuat liputan pasca banjir kerana dikatakan sengaja menayang 'aset' yang menjolok mata mendapat pelbagai respon dalam kalangan warganet.

Ada yang mengatakan wanita itu sengaja mengambil kesempatan untuk meraih viewers yang tinggi ke atas isu banjir dengan tidak mengenakan butang baju dan dikatakan tidak menutup aurat dengan sempurna. 

Ianya menjadi tanda tanya dalam kalangan warganet mengenai siapakah wanita ini kerana tidak pernah nampak dalam mana-mana media massa buat liputan dengan memakai pakaian yang tidak mengikut piawaian.


Sebenarnya wanita ini bukanlah 'wartawan' namun beliau seorang peniaga sahaja. Konten beliau banyak berkaitan dengan penjagaan tubuh badan dan kesihatan. Namun konten video pasca banjir yang tular baru-baru ini menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan warganet kerana pakaiannya.


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE