VIRAL - Istri tangkap suami berdua-duaan dengan perempuan lain dalam sebuah rumah, suami lafaz talak terhadap istrinya


Istri tangkap suami berdua-duaan dengan perempuan lain dalam sebuah rumah, suami lafaz talak terhadap istrinya


"Luluh hati sebagai seorang istri yang mempunyai 1 orang anak apabila beliau sendiri yang menangkap suaminya berdua duaan di sebuah rumah bersama perempuan lain. Dipercayai sudah lama menjalinkan hubungan dibelakangnya"


Satu video yang dimuatnaik oleh seorang wanita di sosial media yang berjaya membongkar hubungan sulit suaminya dengan seorang wanita yang dipercayai sudah lama menjalinkan hubungan tanpa pengetahuan beliau. 


Luluh hati sebagai seorang istri yang mempunyai 1 orang anak apabila beliau sendiri yang menangkap suaminya berdua duaan di sebuah rumah bersama perempuan lain.


Lelaki itu walaubagaimanapun melafazkan talak 1 terhadap istrinya pada masa dan tempat istrinya menangkap mereka berdua duaan di rumah tersebut.


Perkongsian itu mendapat lebih 200 ribu tontonan dan rata-rata netizen mengutuk tindakan si suami yang menjalinkan skandal di belakang istrinya. Segalanya terbongkar....
@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE