VIDEO - Wanita tengking staf kerana harga pakaian

Wanita tengking staf kerana harga pakaian

"Staf tu pergi tanya dia dah bayar ke belum hanya untuk dapatkan kepastian berapa jumlah RM yang dibayar kepada tuan kedai, tiba-tiba wanita itu menjerit"

Tular satu video di sosial media hari ini seorang wanita memarahi seorang staf dari kedai pakaian. 

Video itu mendapat respon daripada owner kedai dan menjelaskan bahawa isunya adalah salah faham berkaitan dengan harga sahaja. 

Pada awalnya staf tersebut memberi jumlah harga belian kepada pelanggan tersebut sebanyak RM 200 tetapi wanita itu pergi membayar kepada tuan kedai RM 300. 

Untuk mendapatkan kepastian, staff pergi mendapatkan pelanggan untuk bertanyakan berapa ringgit yang pelanggan itu bayar. Tiba-tiba wanita itu berang dan memarahi staf tersebut. 
@Mrs Eyla:Dah agak, mst dia record, i nmpk je staff i ni tnya “dh byr ke” .. dia cuma nk kepastian sbb custmr ni dia handle, lpstu dia prgi 2nd kedai.

@Mrs Eyla:Btw, staff i tny sbb nk tau brp dia byr, sbb staff i bg dia hrga total rm200, dia bg i 300.. i tk tau, staff i jmpa smula dia nk ckp dia trlbh byr,

@Mrs Eyla:Lastly tiba2 dia mnjerit, so hilang apa nk ckp sbb time tu tgh malu kne maki free wlaupn tgh nk cool down dia, n ckp psl dia byr lbh 100.


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE