VIDEO - Wanita pukul,cekik anak angkat dengan penyapu hanya kerana tak mahu makan

Wanita pukul,cekik anak angkat dengan penyapu hanya kerana tak mahu makan

"Kanak-kanak itu dipukul hanya kerana tidak mahu makan, makan lambat dan kenyang bukan kerana nakal sebab kanak-kanak itu anak yang baik dan tak nakal" - perakam

Satu video yang menyayat hati tular memaparkan seorang wanita merupakan ibu angkat kepada seorang kanak-kanak perempuan bernama Alia dipukul dan dicekik dengan penyapu hanya kerana kanak-kanak itu tak mahu makan.

Menurut sumber, kanak-kanak perempuan itu baru sahaja diambil oleh wanita itu sebagai anak angkat pada bulan Febuari 2022. 

Perakam kejadian Alia dipukul adalah pekerjanya sendiri kerana tidak tahan melihat kekejaman wanita itu terhadap Alia. Beliau merakam perbuatan itu sebagai bahan bukti sebelum membuat laporan polis untuk mendapatkan keadilan untuk Alia. 

Difahamkan Alia sering dipukul seperti itu bukan kerana nakal tetap sering dipukul hanya kerana tidak mahu makan,makan lambat dan kenyang. Semoga kanak-kanak ini mendapat keadilan yang sewajarnya.

@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE