VIDEO - Najib Asaddok koyak dengan komen netizen yang menyoal "bisnes apa yang najib dah berjaya buat"


Najib Asaddok koyak dengan komen netizen yang menyoal "bisnes apa yang najib dah berjaya buat"

"Saya malas nak jawab soalan-soalan b***h macam ni, yang tanya tu apa yang you berjaya? Kalau saya tak berjaya takkan orang nak follow..." - Najib Asaddok

Tular satu video di laman tiktok hari ini memaparkan seorang usahawan muda menyoal motivator terkenal Najib Asaddok mengenai perniagaan apa yang Najib dah berjaya buat. 

Pada awalnya Najib kelihatan tidak berminat untuk membaca soalan tersebut ketika live beliau bersama pengikut-pengikutnya. Namun usahawan yang membuat luahan itu terus "spam" soalan yang sama sehingga Najib respon. 

Najib memberikan respon yang kurang enak didengar iaitu beliau malas nak melayan soalan-soalan bodoh seperti itu. Tanpa menjawab soalan yang disoal, Najib kembali menanyakan soalan kepada individu tersebut tentang apa kejayaan yang beliau dah kecapi.
Individu yang menanyakan soalan itu juga usahawan yang sudah memiliki perniagaan sendiri dan telah membuat kelas perniagaan secara percuma kepada orang awam. @liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE