12 tahun menjanda, seorang ibu nikah dengan anak kandung sendiri dan kini sedang hamil

12 tahun menjanda, seorang ibu nikah dengan anak kandung sendiri dan kini sedang hamil

"Kami saling mencintai dan kini sedang mengandungkan anak pertama kami" kata si Ibu

Entah apa yang ada dalam fikiran dua beranak ini sehingga sanggup melakukan perbuatan di luar batas sebagai manusia seorang ibu...dilaporkan menikahi anak kandungnya sendiri dan sedang mengandungkan anak.

Alasan wanita itu tidak masuk akal yang mendakwa bahawa dirinya sudah tidak tahan lagi menjanda selama 12 tahun setelah kematian suaminya dan tidak rela anak lelakinya jatuh ke pelukkan wanita lain.

Berita mengenai pernikahan terlarang itu dilaporkan berlaku di sebuah kampung perdalaman,Gorontalo dan telah tular di media sosial hingga mengemparkan seluruh warganet.

Rata-rata netizen mengecam tindakan dua beranak itu sehingga mengandungkan anak hasil persetubuhan antara si ibu dan anaknya sendiri.

"Manusia jenis apa kamu berdua ni sampai buat hubungan terlarang"

"Gila! Dengan mak sendiri pun ada nafsu ke adoi"

"Anak tu nanti nak panggil kau apa h*nat"

Bukan sahaja mendapat kecaman daripada warganet, malah penduduk kampung juga tidak terima hubungan terlarang tersebut berlaku di kampung mereka.

Ibu yang berusia 44 tahun itu mengakui mencintai anak lelakinya yang berusia 23 tahun dan tak sanggup kehilangan anaknya setelah 12 tahun menjanda selepas kematian suami.

"Kami saling mencintai dan kini sedang mengandungkan anak pertama kami" kata si Ibu

- Agensi


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE