Tak sengaja terjatuh atas timun... - alasan pesakit


Wanita dikejarkan ke hospital kerana terjatuh atas timun yang kemudiannya terlekat di dalam kemaluannya, staff hospital enggan percaya dakwaan tersebut

"Ianya satu kemalangan, jangan salah faham" katanya

Wanita berusia 51 tahun dikejarkan ke hospital selepas mengadu rasa sakit pada bahagian kemaluannya akibat timun terlekat di... dalamnya.

Menurut dakwaan wanita itu kepada petugas hospital, ianya berlaku akibat daripada kemalangan kecil semasa berada di rumah dimana dia telah terjatuh di atas timun tersebut hingga masuk ke dalam kemaluannya kerana lantai licin.

"Ianya satu kemalangan, jangan salah faham" katanya

Tidak menolak kemungkinan wanita itu sendiri yang memasukkan timun tersebut ke dalam kemaluannya sehingga terlekat dan tidak boleh dikeluarkan menyebabkan dia menahan kesakitan yang luar biasa sebelum dikejarkan ke hospital

Walaubagaimanapun menurut laporan, staff hospital sebenarnya tidak mempercayai dakwaan tersebut kerana tidak masuk akal namun mereka berjaya menyelamatkan wanita itu dengan mengeluarkan sebatang timun daripada kemaluannya.

Laporan itu telah tular menerusi media tv dan sosial media di Thailand dan Singapura.


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE