VIDEO - Lelaki maut ditembak, cuba rompak kedai gunting rambut


Rompak kedai gunting rambut, perompak maut ditembak pemilik kedai

"Entah apa yang dia pikir sampai kedai gunting rambut jadi sasaran rompakkanya, bukan ada barangan berharga sangat dalam tu"

Seorang lelaki mempertaruhkan nyawanya dengan merompak sebuah gunting rambut di sebuah kota Belem menggunakan senjata api.

Entah apa yang ada dalam kepala perompak tersebut sehingga kedai gunting rambut menjadi sasaran rompakkannya. Difahamkan kedai gunting rambut tersebut tidaklah mempunyai tunai yang banyak apa lagi barangan berharta.

Menerusi satu rakaman CCTV kedai gunting rambut tersebut, dilihat perompak yang memasuki kedai itu mula mengeluarkan pistol dan mengarahkan semua orang bertenang dan ikut arahannya.
Seorang lelaki yang duduk dihadapan pintu kedai bertindak berani dengan menangkap tangan perompak itu sebelum pemilik kedai gunting rambut keluar dan menembak suspek dengan pistol hingga maut. 

Polis tiba di lokasi kejadian sejurus menerima panggilan daripada pemilik kedai yang mendakwa kedainya dirompak.  - Agensi@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE