VIDEO - Pemandu Honda Civic halang dan buli pemandu bas, sebaliknya dibelasah penumpang bas


Pemandu Honda Civic halang dan buli pemandu bas, sebaliknya dibelasah penumpang bas

"Penumpang yang dah mula berang dengan sikap pemandu Civic bertindak memukulnya secara berjemaah hingga pemandu itu berubah fikiran untuk alih kenderaannya."

Tular satu video di media sosial hari ini memaparkan seorang pemandu kereta jenis Honda Civic dibelasah oleh sekumpulan penumpang bas kerana menghalang dan cuba membuli pemandu bas. ...

Punca awal kejadian disebabkan oleh pemandu Civic tidak berpuas hati dengan pemandu bas kerana membunyikan hon kepadanya ketika menukar arah secara mengejut di hadapan bas tanpa memberi lampu isyarat.

Pemandu bas terpaksa brek secara mengejut dan membunyikan hon yang panjang kepada pemandu Civic membuatkan pemandu Civic cuba membuli pemandu bas dengan menghalang bas tersebut.

Penumpang yang dah mula berang dengan sikap pemandu Civic bertindak memukulnya secara berjemaah hingga pemandu itu berubah fikiran untuk alih kenderaannya.


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE