Lelaki ikat remaja perempuan(13 tahun) sebelum rogol, toreh namanya pada tubuh mangsa dengan pisau

Lelaki ikat remaja perempuan(13 tahun) sebelum rogol, toreh namanya pada tubuh mangsa dengan pisau

Seorang lelaki berusia 50-an telah ditahan atas kesalahan menculik seorang remaja perempuan berusia 13 tahun sebelum melakukan serangan seksual yang agak ekstrem.

Menurut laporan, suspek bernama Timothy Lee Marble(50) menjumpai remaja itu di sebuah stesyen minyak dan mempelawa remaja itu ikut bersamanya.

Suspek mendakwa selepas mangsa mengikutinya, mereka bersuka ria sambil mengisap ganja bersama sebelum suspek bertindak mengikat mangsa di sebatang pokok untuk melakukan hubungan seks yang ekstrem.

Mangsa telah diikat pada sebatang pokok dan disuntik dadah jenis methamphetamine kepada mangsa sebelum suspek bertindak merogol mangsa.

Lebih gila lagi apabila suspek menghiris untuk mengukir namanya pada tubuh mangsa menggunakan pisau.

Selepas kejadian, mangsa turut dirogol di dalam van suspek sehingga mangsa tidak tahan dan bertindak melompat keluar dari van suspek untuk menyelamatkan diri.

Polis menerima panggilan daripada mangsa dan mangsa mendakwa telah diculik suspek serta dirogol dengan kejam.

Pihak polis berjaya menahan suspek untuk siasatan lanjut, manakala mangsa dikejarkan ke hospital bagi mendapatkan rawatan. 

Menurut keterangan ibubapa mangsa, mangsa melarikan diri dari rumah setelah bertengkar dengan ibu bapanya.


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE