VIDEO - Individu lempar najis kucing dari tingkat atas dikecam warganet


Individu lempar najis kucing dari tingkat atas dikecam warganet

"Jenis jiran musibat takda otak, kalau kena kepala orang kat bawah tu macam mana"

Tular satu video di media sosial hari ini memaparkan seorang individu bertindak melempar najis kucing dari tingkat atas kondominium.

Rakaman tersebut telah dikongsikan oleh jirannya yang berada di tingkat atas dan mendapat pelbagai kecaman dalam kalangan warganet.

Individu tersebut dilihat menyedok najis kucing satu per satu dan melemparkan ke bawah seolah-olah menjadi permainan untuknya.

Menjengah di ruangan komen, pelbagi reaksi terhadap tindakan individu tersebut


"Ni musibat! takde otak tu kalau sound mampos muram je kat situ不 kang healing terjun plak tak memasai, sebab tengok gaya macam dia tengah test angin tengok angin p mana kalau campak taik tu, nanti silap hari bulan dia follow taik tu不不不不"

"Msukkn lah najis tu dlm plastik pstu ikat dn buang dlm tong sampah... Simple je kn... Jgn mcmtu tak baik... Silap hari bulan Allah nk tunjuk kn engkau sendiri nti yg terpijak taik kucing yg ko buang tu... Padan muka... Doa2..."

"@bymintmonster walaupun aq duduk Flat tapi aq tak trigered sbb memang fakta .....Entah lah kita dah abis air liur nak Nasihat...kekadang org rumah kita sendiri yg buat...dah marah Pon buat lagi ...tak sah kata yg rumah org lain..."

"Betullah tu... Bukan flat je perangai spesis huduh sial camni di kondominium pun perangai lagi lahanat. Bila keluar bukan main bergaya baju dan 10k tapi sivil diaorg paling low standards people"

"Report la...jgn rkam dan tgok...persekitaran pn x bersih mcm tu...klw ad specis mcm ni...klw sy,sy dah report org tu...sy pn bela kucing...tpi ltk dlm plastik siap double lg...ikt kuat2....buang dlm tong smph....."





@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!



Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!





Yolooo