Lelaki wargaemas maut ketika melakukan hubungan s3ks bersama seorang pelacur di rumah sewa


Lelaki wargaemas  maut ketika melakukan hubungan s3ks bersama seorang pelacur di rumah sewa

"Lelaki itu sempat memegang payudara sebelah kiri sebelum menghembuskan nafas yang terakhir" - pelacur

Seorang lelaki wargaemas berusia 69 tahun dilaporkan maut ketika melakukan hubungan seks dengan seorang pelacur di sebuah rumah sewa di Kampung Bong Cino Batang pada Isnin, 1/5/2023.


Menurut laporan, lelaki itu datang ke Kampung Bong Cino Batang untuk melanggan pelacur yang berusia 48 tahun dan menyewa sebuah rumah yang agak terpencil di kampung tersebut untuk melakukan hubungan seks.


Ketika melakukan hubungan seks, lelaki wargaemas sempat memegang payudara sebelah kiri pelacur tersebut sebelum menutup mata dan tidak sedarkan diri. Terdengar suaranya seperti berdengkur ketika menghembuskan nafas terakhir.


"Pihak polis menerima satu panggilan telefon daripada penduduk kampung pada jam 11 pagi dan bergegas ke lokasi kejadian mendapati terdapat seorang mayat lelaki berusia 69 tahun terbaring di atas tilam dalam sebuah rumah dalam keadaan tidak berpakaian."


Mayat mangsa dihantar ke hospital bagi bedah siasat dan kejadian tersebut masih dalam siasatan polis. - Agensi


@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE