VIDEO - Suami robek kemaluan isteri dengan 6 jari hingga terkoyak 10cm ditahan polis


Suami robek kemaluan isteri dengan 6 jari hingga terkoyak 10cm ditahan polis

"Punca kejadian adalah kerana isteri suspek enggan melakukan hubungan intim bersamanya membuatkan suspek marah"

Seorang lelaki berusia 36 tahun ditahan polis atas kesalahan keganasan rumah tangga dengan melakukan kekerasam terhadap isterinya setelah ajakkannyan untuk melakukan hubungan seks ditolak isteri.

Muksin Nasution iaitu suami kepada mangsa pada awalnya baru selesai melakukan hubungan seks dan Muksin sekali lagi meminta untuk melakukan sekali lagi namun ditolak isteri.

Penolakkan itu menjadi punca pertengkaran mulut antara kedua pasangan suami isteri ini sehingga Muksin naik hantu dengan bertindak di luar batas iaitu dengan merobek kemaluan isterinya secara paksa.

Muksin menggunakan kedua tangannya dengan memasukkan 6 jari ke dalam kemaluan isteri sehingga terbuka 10cm secara paksa.


Isteri dikejarkan ke hospital bagi mendapatkan rawatan akibat kecederaan yang dialami mangsa dan kemaluan isteri didapati terkoyak kesan daripada serangan itu.

Tidak lama kemudian Muksin ditahan pihak polis atas kesalahan melakukan keganasan terhadap isterinya dengan merobek kemaluan isteri secara paksa. - Agensi

@liputan7official

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!Join channel Telegram Liputan7 untuk update berita tanpa had!


FREE PALESTINE